Consult psihiatrie

Consult

Examinarea statusului cognitiv, testarea neuropsihologică, analizele de laborator, precum și imagistica ajută la evidențierea cauzelor de boală psihică.
Psihiatria este specialitatea medicală care se ocupă cu identificarea cauzelor, diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor psihice.

 

Scrisoarea medicală, conține datele consultație sintetizate.

Se înmânează în original pacientului.

Consiliere ONLINE Psihiatrie

Serviciul de e-consiliere este pretabil atât pentru o primă evaluare medicală cât și pentru patologii ce nu necesită examinarea fizică sau efectuarea de investigații.

1. Vă programați la telefon 0784.44.22.77 sau e-mail clinica@doctorescu.eu

2. Primiți prin e-mail: consimțământul informat, link consiliere medicală online, factură (pentru efectuarea plații) și eventualele chestionare de completat.

Documentele trimise sunt în format PDF editabil. Vă recomandăm să trimiteți în format electronic documentele medicale emise anterior.

3. Consilierea online. Citiți mai jos detalii despre ce presupune fiecare tip de serviciu de consiliere online.

4. Ulterior veți primi prin e-mail raportul medical, semnat și parafat, în care se regăsesc și recomandările de tratament sau eventuale investigații suplimentare necesare.

Este necesar să dispuneți de un calculator cu cameră web sau un smartphone.

Indiferent de simptomatologia prezentată, consilierea online vă poate orienta spre o evaluare ulterioară într-un serviciu medical de urgență, poate recomanda anumite investigații ulterioare sau un eventual tratament medicamentos.
Veți primi recomandări de investigații suplimentare, de tratament simptomatic sau specific patologiei de bază și se pot trimite rezultatele acestor investigații medicului examinator.

Medic

AI NEVOIE DE UN SPECIALIST?

Fă-ți acum o programare online!