Doppler vascular

Ce este examinarea Doppler?

Ecografia Doppler vasculară se realizează atât pentru sistemul arterial periferic cât și pentru sistemul venos periferic pentru membrele superioare, membrele inferioare sau la nivelul carotidelor.
Doppler este o tehnologie prin care putem estima viteza fluxului sanguin (curgerea sângelui prin artere sau vene). Practic poate fi vizualizat un vas de sânge, care poate fi măsurat, comprimat și urmărită relația cu structurile adiacente.
Astfel, medicul poate stabili daca există depuneri la nivelul vaselor de sânge, gradul de stenoză (îngustarea) orificiului valvular, embolii, disecții, obiecte străine intraluminale sau se poate stabili eficacitatea tratament anticoagulant.
Acest tip de examinare este utilizată și în chirurgia vasculară pentru că oferă informații dinamice.
Ecograf Philips ClearVue 350
Ecograful ClearVue 350 este un sistem performant de imagistică, marca Philips, , cu design elegant, cu un flux de lucru eficient și ușor, aplicație clinică avanasata. Dotat cu tehnologia Active Array, aceasta integrează tehnologiile imagistice cheie în transductor, pentru a permite o performanță excepțională a imaginilor într-o platformă.

Aplicații clinice:
Doppler vascular; Cardiac
Caracteristici și beneficii:
Noua tehnologie Philips Active Array transferă din sistem în traductor tehnologii cheie legat de imagine, pentru a permite o performanță superioarain ceea ce privește obținerea de imagini într-o platformă accesibilă
Tehnologie XRES pentru procesarea adaptivă a imaginii
Monitor cu iluminare de fundal
M-mode anatomic.
Asistență biometrica.
HighQ
Imagistică doppler
Vizualizare panoramică
Examinare inteligentă
Culoare iSCAN & Doppler

AI NEVOIE DE UN SPECIALIST?

Fă-ți acum o programare online!