Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate SC DOC (DOCTOR OMNIA CASUUM) SRL

Confidentialitatea datelor personale este foarte importanta pentru noi in acest fel dand dovada de apreciere a increderii pe care ne-ati oferit-o. Pentru a va putea oferi serviciile noastre, trebuie sa inregistram, sa utilizam si sa pastram anumite informatii pe care ni le oferiti, dar va garantam ca aceste informatii vor fi pastrate in siguranta, conform principiilor prezentate mai jos.
SC DOC (DOCTOR OMNIA CASUUM) SRL oferta servicii medicale la cele mai inalte standarde.
Datele noastre de identificare sunt :
S.C. DOC (DOCTOR OMNIA CASUUM) SRL cu sediul in Calea Plevnei nr.137 C corp C23 parter (incinta Romgermed) sector 6 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10648/2016, Cod fiscal 36408680
Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal poate fi contactat direct la adresa de e-mail : clinica@doctorescu.eu
Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal sunt informaţii referitoare la o persoană, indiferent dacă acestea se referă la viaţa sa privată, profesională sau publică (nume, fotografie, e-mail, informaţii bancare, postări pe site-uri de socializare, informaţii medicale, adresa IP a calculatorului etc.). Date cu caracter personal: orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Vizitatorii siteului sunt acele persoane vizate , adică o persoană fizică identificată sau identificabilă.
In momentul unei programari pe site-ul nostru este nevoie sa va solicitam informatii personale pentru a va putea efectua programarea. Intotdeauna cand solicitam datele dumneavoastra personale o sa va explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde va pastram datele tale si cine are acces la ele, iar in cazul in care doriti stergera lor, la cererea dumneavoastra, vom realiza acest lucru.
Ce date sunt prelucrate pe acest site, de ce le prelucram si cand?
Datele colectate de site-ul nostru sunt necesare efectuarii programarilor.
Informatiile solicitate sunt:
– nume , prenume
– numar de telefon
– adresa de email
– CNP
Iar aceste date sunt oferite in mod direct de catre dumneavoastra, de exemplu, atunci cand:
Solicitati o programare
Sau indirect prin adresa dumneavoastra de IP. Noi nu folosim adresa dumneavoastra de IP pentru a va indentifica, dar va informam ca aceasta ramane stocata in momentul in care se acceseaza site-ul nostru, iar la solicitarea dumneavoastra aceasta poate fi stearsa.
Datele colectate de catre site-ul nostru sunt oferite voluntar de catre dumneavoastra in vederea efectuarii programarii si acestea sunt : nume si prenume, adresa de email, numar de telefon, CNP.
Care este temeiul legal ?
Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP) ( adica cele pe care le trimiteti prin plasarea unei programari) au temeiul legal in art. 9.2(h) si 9.2 (i) a Regulamentului UE 679/2016 – Categoriile speciale de date cu caracter personal.
Care este scopul pentru care colectam datele dumneavoastra?
Scopul prelucrarii il reprezinta solicitarea dumneavoastra de a face o programare. Daca nu doriti sa oferiti datele solicitate ( nume, prenume ,adresa de email, nr de telefon, CNP ), puteti refuza sa furnizati aceste informatii. In cazul in care refuzati sa oferiti aceste informatii, nu mai aveti posibilitatea de a solicita o programare online.
Datele dumneavoastra sunt folosite pentru a putea face programarea ( nume si prenume, CNP), numarul de telefon este folosit pentru a va putea contacta in vederea confirmarii programarii respective, iar adresa de email este folosita in vederea confirmarii ca s-a primit solicitarea dumneavoastra si ca se analizeaza, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa primiti o confirmare pe email sau telefonic. Daca nu doriti sa primiti aceste email-uri puteti solicita stergerea adresei de email din baza de date.
Perioada de retentive
Datele sunt stocate pe perioada necesara desfasurarii activitatii, dar nu mai mult de 5 ani de la data la care ati accesat ultima data site-ul.
Cu cine partajam datele dumneavoastra ?
Datele dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si nu vor fi dezvaluite informatiile catre alte persoane ce le pot folosi in scopuri comerciale sau de marketing. Totusi, datele dumneavoastra pot fi accesate de Furnizorii de servicii cu care colaboram . Acestea sunt atent selectionate in vederea pastrarii datelor dumneavoastra cat mai in siguranta, iar informatiile la care au acces sunt limitate, scopul fiind acela de a presta serviciul in baza carora au fost cotractati.
7.Drepturile persoanelor vizate
Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date:

dreptul la informare și acces;
dreptul de intervenție asupra datelor;
dreptul la rectificare;
dreptul la ștergerea datelor;
dreptul la restricționarea prelucrarii;
dreptul la portabilitatea datelor;
dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).
dreptul de stergere din baza de date prin solicitare scrisa la adresa de email: clinica@doctorescu.eu
8.Politica de cookies poate fi accesata aici : https://www.doctorescu.eu/politica-de-cookies/
9. Cum ne puteti contacta :
Adresa: Calea Plevnei nr.137 C corp C23 parter (incinta Romgermed) sector 6 Bucuresti
Telefon: 021 311 88 22 | +40 787 721 368
Email: clinica@doctorescu.eu